Contact

Hoofdmenu

Languages

Nederland

Datacenter

Industrial Solutions biedt datacentra een ruime waaier aan producten om storingstijden tot een minimum te herleiden, de efficiëntie te verhogen en de milieu-impact van de hoge energiebehoeften te... Klik hier voor meer informatie

Industrial Solutions biedt datacentra een ruime waaier aan producten om storingstijden tot een minimum te herleiden, de efficiëntie te verhogen en de milieu-impact van de hoge energiebehoeften te beperken.

 

Het datacenterteam van GE levert de juiste producten en diensten voor uw volcontinue bedrijfsactiviteit. GE Critical Power levert volledig geconfigureerde energiesystemen, inclusief schakel- en verdeeltoestellen, stroomtransformatoren, onderstations voor units en SG UPS met eBoost, en garandeert een continue stroomtoevoer met de hoogste efficiëntie binnen de sector.

We helpen onze klanten om een maximale beschikbaarheid aan te houden en proces- en kostenefficiënt te werken, terwijl we de betrouwbaarheid van het systeem vrijwaren en de risico's tot een minimum herleiden met een prestatiegarantie.